Tulip New Model Actie 2015

In de eerste helft van 2015 zijn wij als Peeters Landbouwmachines druk bezig geweest om de puntjes op de ‘i’ te zetten van de nieuwe Tulip-lijn. Op de SIMA presenteerden we het nieuwe design al, maar in de tijd erna zijn er nog wat zaken veranderd om de vernieuwde machinelijn in productie te
kunnen nemen. Vervolgens zijn de nieuwe machines in het veld getest en kunnen we u nu met trots mededelen dat de nieuwe range klaar is om in productie genomen te worden.

De Roterra is compleet nieuw vormgegeven en ook een aantal technische aspecten zijn veranderd en verbeterd. Zo zijn we bezig met een snelwisselsysteem voor de tanden, dat spoedig wordt gelanceerd.

De Polymat zaaimachines hebben een nieuwe look gekregen en ook de hoge snelheidskouter (HSD kouter) is verbeterd.

De Multidisc Vario is compleet veranderd, zowel het design als de technische aspecten. Zo heeft hij nu 5 woelertanden op 3 meter in W-vorm geplaatst voor een perfecte doorstroom van gewasresten. Hiermee neemt ook de vermogensbehoefte van uw trekker af. Daarnaast heeft iedere tand nu zijn eigen individuele steenbeveiliging in plaats van per 3 tanden zoals op het oude model.

De RTC grondfrezen zijn een compleet nieuwe serie met diverse modellen die geschikt zijn voor ieder hun eigen vermogensklasse. Er is ook een model bij gekomen, de RTSC. Deze zware frees is uitgerust met een ingaande aftakasstomp van 1 3/4 in plaats van 1 3/8.

De Centerliner is ook compleet anders vormgegeven. Deze heeft meer RVS delen om de levensduur van de strooier verder te doen toenemen. Ook zijn nu grotere bakinhouden mogelijk tot maximaal 4200 liter.

Om de nieuwe productrange van Tulip te promoten en om u als trouwe klant de mogelijkheid te geven meteen in te stappen starten we de NEW MODEL ACTIE 2015!

Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

 

Tulip New Model Actie 2015 2