Over ons

Over Peeters landbouwmachines

Peeters Landbouwmachines produceert op een totale oppervlakte van 70.000 m2 duizenden machines per jaar die naar meer dan 40 landen worden geëxporteerd. In Achtmaal beschikken wij over 20.000 m2 overdekte fabrieksruimte en in onze panden in Etten-Leur beschikken wij ook nog eens over 35.000 m2 overdekte fabrieksruimte. Naast de Nederlandse fabrieken werken er in totaal ook nog eens 50 mensen voor ons in verschillende productie-eenheden in Frankrijk, Duitsland en Italië. De fabrieken en kantoren van Peeters Landbouwmachines staan garant voor een zeer gemotiveerd team van 125 medewerkers die iedere dag klaar staan om uw machine naar wens te produceren.

Een team van goed opgeleide ontwikkelaars houdt zich continu bezig met het vernieuwen van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe machines. Met behulp van een groot machinepark worden de onderdelen voor uw machine geproduceerd. Zo wordt er dag en nacht plaatwerk gesneden met laser- en 3D plasmasnijmachines met een totale snijcapaciteit van 300 m2. Nieuw is ook de buizenlasersnijmachine. Onderdelen worden verder verwerkt met diverse CNC machines waaronder 10 lasrobots. Recentelijk heeft Peeters Landbouwmachines geïnvesteerd in een nieuwe professionele poedercoatstraat voorzien van een straalcabine en oven met een totale lengte van 30 meter. Daarnaast kunnen wij zelf schooperen.

Gelijktijdig met het uitgeven van de Tulip catalogus verschijnt ook de Peecon catalogus. Peecon is onze merknaam voor ondermeer de Biga voermengwagens, de Euroline giertanken en de Cargo kipwagens. De Peecon catalogus voegt nog eens 350 unieke machines aan ons assortiment toe. Zeker de moeite waard om deze catalogus ook aan te vragen of onze website www.peecon.com te bezoeken.

Met een record aantal van 500 unieke machines heeft Peeters Landbouwmachines een mijlpaal bereikt. Dit alles hebben wij alleen kunnen realiseren dankzij uw vertrouwen in ons product en wij hopen in de toekomst samen met u onze activiteiten verder uit te kunnen breiden!