Nieuw in ons assortiment: Tulip TerraSub

Onze Tulip TerraSub voorzetwoeler kan voor onze Roterra en Multiterra gespannen worden, maar ook solo is hij inzetbaar. De verschillende tandmogelijkheden zorgen ervoor dat deze machine aan te passen is voor iedere situatie.

Zware landbouwmachines zorgen steeds meer voor bodemverdichting en storende lagen. Om deze verdichting te doorbreken en de doorlaatbaarheid en structuur sterk te verbeteren is de TerraSub ontwikkeld. Deze voorzetwoeler kan tot diep onder de bouwvoor werken, de maximale werkdiepte is 660 mm. Door verschillende typen tanden is er voor elke grondsoort een perfect alternatief. De tanden zijn beveiligd met een breekbout. De machine kan uitgevoerd worden met 4, 6 of 8 verplaatsbare tanden en is voorzien van een ruime aftakasdoorvoer.

De TerraSub is robuust maar toch compact gebouwd. De hefinrichting achterop (max. 3.000 kg) faciliteert een compacte aanbouw van een tweede machine. De TerraSub is geschikt voor tractoren tot 400 pk. De machine heeft een vrije ruimte onder de balk van 1.000 mm, hierdoor is er een minimale kans op verstopping.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *